Domov / Správy / Novinky spoločnosti / National High-Tech Enterprise

Novinky spoločnosti

Sme národný high-tech podnik. V súčasnosti existuje veľa druhov samostatne tkaných a kooperatívne spracovaných textílií, vrátane uterákových handričiek z mikrovlákna, pletených uterákov, koralového rúna atď.

National High-Tech Enterprise

Zhejiang Liuqing Textile Co., Ltd. zhromaždila kľúčových odborníkov, ktorí sa už 18 rokov zaoberajú výrobným odvetvím mikrovlákien prostredníctvom mechanizmu motivácie vlastného kapitálu. V súčasnosti má 385 vynikajúcich zamestnancov a prostredníctvom kapitálovej reštrukturalizácie má 5 profesionálnych spracovateľských podnikov, dve medzinárodné obchodné spoločnosti a spoločnosť elektronického obchodu. Z hľadiska výskumu a vývoja produktovej technológie, riadenia výroby a prevádzky a možností rozšírenia trhu je na poprednej úrovni v odvetví. Spoločnosť má novú výrobnú budovu s rozlohou 13 000 metrov štvorcových a nachádza sa v okrese Shangyu, mesto Shaoxing, provincia Zhejiang, známe historické a kultúrne mesto.

V súčasnosti má spoločnosť 21 rýchlobežných krosien z uhlíkových vlákien, ktoré dokážu tkať rôzne osnovné úplety s ročnou produkciou 11 500 ton. Existuje 38 útkových útkových strojov z koralového rúna s vysokou hustotou, ktoré získali 19 národných patentov a ktoré dokážu tkať rôzne tkaniny z koralového rúna s ročnou produkciou 4 100 ton. Má 20 inteligentných výrobných liniek na automatické zošívanie okrajov svetovej triedy. Má rôzne zariadenia na výrobu textilu, ako je ultrazvukové rezacie zariadenie, automatické rezanie, počítačový natierací stroj a automatická baliaca linka, ako aj výroba, spracovanie a balenie hotových výrobkov.